Γίνετε και εσείς μαθητής στο Ωδείο Λαμπίρη. Μάθετε Φλάουτο σε οποιαδήποτε ηλικία και αν είστε. Ένα ξεχωριστό όργανο που μπορεί να δώσει όλες τις εκφάνσεις συναισθημάτων της κλασικής μουσικής.

Μαθήματα στο φλάουτο μπορούν να παρακολουθήσουν όλοι ανεξαρτήτως ηλικίας. Αποτελεί ένα μουσικό όργανο με μεγάλη ευελιξία και ευρύ φάσμα ερμηνευτικών ικανοτήτων και διαφορετικών μουσικών στυλ, με αποτέλεσμα να χρησιμοποιείται στην jazz rock ακόμα και στην παραδοσιακή μουσική. 

Κάθε σπουδαστής του Ωδείου Εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη μπορεί να παρακολουθήσει ιδιαίτερα μαθήματα, με την παρουσία δηλαδή μόνο του καθηγητή μουσικής ή να επιλέξει να είναι μέρος μιας μικρής ομάδας 2-3  ατόμων. Πρωταρχικό μέλημα του μαθήματος είναι η απόκτηση των σωστών βάσεων στην μουσική θεωρία ώστε ο μαθητής να κατανοεί εύκολα και να εκτελεί γρήγορα στη συνέχεια τις ασκήσεις του. Ήδη από τον πρώτο κιόλας χρόνο, οι σπουδαστές μπορούν να εκτελούν απλές μελωδίες. 

Η διδακτική εμπειρία των καθηγητών μουσικής σε συνδυασμό με τις σύγχρονες εγκαταστάσεις, καθιστούν το Ωδείο Λαμπίρη τον ιδανικό χώρο για να ξεκινήσει κανείς τις σπουδές του στην μουσική παιδεία. Όσοι μαθητές επιθυμούν να ολοκληρώσουν τον κύκλο σπουδών τους και να αποκτήσουν πτυχίο στο φλάουτο, έχουν τη δυνατότητα να ακολουθήσουν συγκεκριμένο πρόγραμμα στις τάξεις της Ανωτέρας.

 

Γραφτειτε στο newsletter μας!

Θα μαθαινετε πρωτοι τα νεα του Ωδειου μασ, συναυλιες, προσφορες και αλλα ενδιαφεροντα θεματα για τη μουσικη.

Επικοινωνήστε Μαζί μας

(C) ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΛΑΜΠΙΡΗ / Σύγχρονη Εκπαίδευση

Φροντίζουμε να παρέχουμε ολοκληρωμένη μάθηση στους μαθητές μας, δίνοντας βαρύτητα στον άνθρωπο και τη μέγιστη απόδοση που μπορεί να πετύχει. Με αγάπη για τους μαθητές όλων των ηλικιών. Ο κάθε μαθητής για εμάς, είναι ξεχωριστός, είμαστε δίπλα του για να τον στηρίξουμε στους στόχους του.

ΩΔΕΙΟ ΛΑΜΠΙΡΗ. ΙΛΙΣΣΟΥ 111, ΜΟΣΧΑΤΟ, ΑΘΗΝΑ, ΑΤΤΙΚΗ. τηλ: 210-9480598