Αποκτήστε πτυχίο αναγνωρισμένο από το κράτος για τις γνώσεις σας στο Κλαρινέτο. Τα μαθήματά μας μπορούν να ξεκινήσουν από το επίπεδο αρχαρίων έως και μεταπτυχιακό επίπεδο με μουσικούς διεθνούς φήμης.

Το κλαρινέτο είναι ένα ξύλινο πνευστό μουσικό όργανο. Το κλαρινέτο κατέχει σήμερα βασική θέση στη συμφωνική ορχήστρα αλλά συχνά το συναντάμε και ως μέλος ορχηστρών της τζαζ. Στη σημερινή του μορφή εμφανίστηκε το 19ο αιώνα. Στην Ελλάδα, γνωστό ως κλαρίνο, αλλά και σε πολλές χώρες των Βαλκανίων, αποτελεί ένα από τα βασικά όργανα της παραδοσιακής μουσικής. 

Για να παρακολουθήσετε μαθήματα κλαρινέτου στο ωδείο των εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη, χρειάζεστε μόνο διάθεση για μάθηση! Οι σύγχρονες αίθουσες του ωδείου μας και οι εμπειρία των καθηγητών μουσικής, διασφαλίζουν την άριστη ποιότητα των μαθημάτων σας, είτε επιλέξετε να είναι ατομικά είτε σε ομαδικό επίπεδο, 2-3 ατόμων. Η ευελιξία του προγράμματος σπουδών σας επιτρέπει να ρυθμίσετε τον χρόνο των μαθημάτων σας, ανάλογα με τις καθημερινές σας ανάγκες και επιθυμίες. Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα να παρακολουθήσετε ταχύρρυθμα τμήματα για να αποκτήσετε τους αντίστοιχους τίτλους σπουδών πιο σύντομα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να διαμορφώσουμε το πρόγραμμα των μαθημάτων σας και να αποκτήσετε πτυχίο στο Κλαρινέτο!

 

Γραφτειτε στο newsletter μας!

Θα μαθαινετε πρωτοι τα νεα του Ωδειου μασ, συναυλιες, προσφορες και αλλα ενδιαφεροντα θεματα για τη μουσικη.

Επικοινωνήστε Μαζί μας

(C) ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΛΑΜΠΙΡΗ / Σύγχρονη Εκπαίδευση

Φροντίζουμε να παρέχουμε ολοκληρωμένη μάθηση στους μαθητές μας, δίνοντας βαρύτητα στον άνθρωπο και τη μέγιστη απόδοση που μπορεί να πετύχει. Με αγάπη για τους μαθητές όλων των ηλικιών. Ο κάθε μαθητής για εμάς, είναι ξεχωριστός, είμαστε δίπλα του για να τον στηρίξουμε στους στόχους του.

ΩΔΕΙΟ ΛΑΜΠΙΡΗ. ΙΛΙΣΣΟΥ 111, ΜΟΣΧΑΤΟ, ΑΘΗΝΑ, ΑΤΤΙΚΗ. τηλ: 210-9480598