Αναγνωρισμένο από το κράτος, αυτόνομο Μουσικό Ίδρυμα που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και φιλοδοξεί να κυριαρχήσει στα μουσικά δρώμενα.Το Ωδείο Λαμπίρη προσφέρει μουσικές σπουδές υψηλής ποιότητας και μεγάλου εύρους επιλογών. Διδάσκουν εξαιρετικοί μουσικοί με σολιστική παρουσία και εκπαιδευτική προσφορά.

Καλώς Ήρθατε στο Ωδείο των Εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη

Στελεχωμένο με επιλεγμένους και καταξιωμένους στο χώρο καθηγητές μουσικής λειτουργεί όλα τα τμήματα μουσικών οργάνων (κλασικών, σύγχρονων και παραδοσιακών), ανώτερων θεωρητικών σπουδών, φωνητικής (μονωδίας και σύγχρονου τραγουδιού). Επιπλέον, λειτουργούν και μεταπτυχιακά τμήματα, εργαστήρια μουσικής δωματίου, ειδικά τμήματα προσχολικής ηλικίας, τμήματα ενηλίκων και δωρεάν τμήμα παιδικής χορωδίας όπου τα παιδιά γίνονται δεκτά έπειτα από σχετική ακρόαση.

Το Ωδείο των Εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη με ζωντανή παρουσία στα μουσικά δρώμενα, διοργανώνει μαθητικές συναυλίες δυο φορές τον χρόνο. Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, οι σπουδαστές παρακολουθούν τα μαθήματά τους σε ευρύχωρες και λειτουργικές αίθουσες, ενώ όσοι δεν διαθέτουν μουσικό όργανο στο σπίτι, μπορούν ελεύθερα να έρθουν να μελετήσουν εδώ, στην ειδική αίθουσα μελέτης

Η περάτωση των σπουδών επικυρώνεται με τα αντίστοιχα πτυχία, αναγνωρισμένα από το ελληνικό κράτος.

Μάθετε περισσότερα για τα τμήματα που σας ενδιαφέρουν και ξεκινήστε τις σπουδές σας άμεσα:

  • Τμήμα Κλασικής Μουσικής
  • Τμήμα Σύγχρονης Μουσικής
  • Τμήμα Παραδοσιακής Μουσικής
  • Τμήμα Βυζαντινής Μουσικής
  • Ειδικά Τμήματα Προσχολικής Μουσικής Αγωγής
  • Μεταπτυχιακά Τμήματα Ενηλίκων

 

Οι εγγραφές ξεκινούν την 1η Σεπτεμβρίου ώρες 10.00 έως 20.00 καθημερινά στη γραμματεία του Ωδείου μας (Ιλισού & Μεταμορφώσεως, Μοσχάτο). 

 

Γραφτειτε στο newsletter μας!

Θα μαθαινετε πρωτοι τα νεα του Ωδειου μασ, συναυλιες, προσφορες και αλλα ενδιαφεροντα θεματα για τη μουσικη.

Επικοινωνήστε Μαζί μας

(C) ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΛΑΜΠΙΡΗ / Σύγχρονη Εκπαίδευση

Φροντίζουμε να παρέχουμε ολοκληρωμένη μάθηση στους μαθητές μας, δίνοντας βαρύτητα στον άνθρωπο και τη μέγιστη απόδοση που μπορεί να πετύχει. Με αγάπη για τους μαθητές όλων των ηλικιών. Ο κάθε μαθητής για εμάς, είναι ξεχωριστός, είμαστε δίπλα του για να τον στηρίξουμε στους στόχους του.

ΩΔΕΙΟ ΛΑΜΠΙΡΗ. ΙΛΙΣΣΟΥ 111, ΜΟΣΧΑΤΟ, ΑΘΗΝΑ, ΑΤΤΙΚΗ. τηλ: 210-9480598