Μαθήματα στο Όμποε στο Ωδείο των Εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη, σημαίνει αναγνωρισμένες σπουδές δίπλα σε καταξιωμένους καθηγητές με πολυετή διδακτική εμπειρία.  

Το Όμποε ή αλλιώς οξύαυλος ανήκει στην κατηγορία των ξύλινων πνευστών μουσικών οργάνων. Ο ήχος που παράγει είναι εκφραστικός, μελαγχολικός αλλά πολύ ιδιαίτερος, γι’ αυτό το όμποε έχει αγαπηθεί από πολλούς. Το λεπτό επιστόμιο που έχει καθιστά πιο δύσκολο το χειρισμό του, καθώς απαιτείται έντονο φύσημα από τον μουσικό για την παραγωγή του ήχου. 

Οι μαθητές στον πρώτο κύκλο των μαθημάτων, εξοικειώνονται με τον χειρισμό του, εξασκώντας την τεχνική, μεθοδικά με την καθοδήγηση πάντα του καθηγητή μουσικής. Αφού αποκτήσουν τις πρώτες βάσεις, μαθαίνουν να παίζουν απλές μελωδίες, ήδη, από το πρώτο κιόλας έτος των σπουδών τους. Όσοι επιθυμούν, συνεχίζουν τα μαθήματα στις Ανώτερες τάξεις, μέχρι την απόκτηση του Πτυχίου.

Όλοι οι τίτλοι σπουδών που παρέχει το Ωδείο μας, είναι αναγνωρισμένοι από το κράτος. 

 

Γραφτειτε στο newsletter μας!

Θα μαθαινετε πρωτοι τα νεα του Ωδειου μασ, συναυλιες, προσφορες και αλλα ενδιαφεροντα θεματα για τη μουσικη.

Επικοινωνήστε Μαζί μας

(C) ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΛΑΜΠΙΡΗ / Σύγχρονη Εκπαίδευση

Φροντίζουμε να παρέχουμε ολοκληρωμένη μάθηση στους μαθητές μας, δίνοντας βαρύτητα στον άνθρωπο και τη μέγιστη απόδοση που μπορεί να πετύχει. Με αγάπη για τους μαθητές όλων των ηλικιών. Ο κάθε μαθητής για εμάς, είναι ξεχωριστός, είμαστε δίπλα του για να τον στηρίξουμε στους στόχους του.

ΩΔΕΙΟ ΛΑΜΠΙΡΗ. ΙΛΙΣΣΟΥ 111, ΜΟΣΧΑΤΟ, ΑΘΗΝΑ, ΑΤΤΙΚΗ. τηλ: 210-9480598