Το τρομπόνι, αποτελεί στην ουσία μια μεγάλη παραλλαγή της τρομπέτας και ανήκει στην κατηγορία των πνευστών μουσικών οργάνων. Η μορφή του τρομπονιού έχει δεχτεί πολλαπλές μεταβολές από την στιγμή της αρχικής του εμφάνισης μέχρι σήμερα όπου αποτελείται πλέον από ένα σωλήνα με σταθερό μήκος. Οι ήχοι που παράγονται από το συγκεκριμένο μουσικό όργανο, δίνουν την δυνατότητα να δημιουργηθούν ποικίλες μελωδίες και οι μαθητές μπορούν να συνθέσουν πάνω σε αυτές. 

Στο Ωδείο Λαμπίρη, ο κύκλος των μαθημάτων διαμορφώνεται σε τέσσερις τάξεις, ανάλογα με το μουσικό επίπεδο των σπουδαστών. Πιο συγκεκριμένα, οι μαθητές γνωρίζουν αρχικά την ιστορία του τρομπονιού, μαθαίνουν να εκτελούν απλές μελωδίες στα πρώτα έτη αλλά και πιο σύνθετες στα ανώτερα επίπεδα φοίτησης. 

Η συνολική φοίτηση για την απόκτηση του Πτυχίου διαρκεί 7 χρόνια και 9 για το Δίπλωμα. Ολοκληρώνοντας τα μαθήματα μπορείτε να εργαστείτε σε φιλαρμονικές συμφωνικές ορχήστρες, σε Ωδεία ή Μουσικές σχολές και ως ελεύθεροι επαγγελματίες. 

 

Γραφτειτε στο newsletter μας!

Θα μαθαινετε πρωτοι τα νεα του Ωδειου μασ, συναυλιες, προσφορες και αλλα ενδιαφεροντα θεματα για τη μουσικη.

Επικοινωνήστε Μαζί μας

(C) ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΛΑΜΠΙΡΗ / Σύγχρονη Εκπαίδευση

Φροντίζουμε να παρέχουμε ολοκληρωμένη μάθηση στους μαθητές μας, δίνοντας βαρύτητα στον άνθρωπο και τη μέγιστη απόδοση που μπορεί να πετύχει. Με αγάπη για τους μαθητές όλων των ηλικιών. Ο κάθε μαθητής για εμάς, είναι ξεχωριστός, είμαστε δίπλα του για να τον στηρίξουμε στους στόχους του.

ΩΔΕΙΟ ΛΑΜΠΙΡΗ. ΙΛΙΣΣΟΥ 111, ΜΟΣΧΑΤΟ, ΑΘΗΝΑ, ΑΤΤΙΚΗ. τηλ: 210-9480598