Μαθήματα κάθε επιπέδου για την τρομπέτα στην κλασική μουσική, από αρχάριους έως μεταπτυχιακούς μαθητές στο Ωδείο των Εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη. Λάβετε πτυχίο τρομπέτας αναγνωρισμένο από το κράτος.

Η τρομπέτα ανήκει, όπως και το τρομπόνι, στην κατηγορία των χάλκινων πνευστών. Στην αρχική μορφή της, ως σάλπιγγα, από την αρχαία Ελλάδα, ήταν γνωστή στους Αιγυπτίους και τους Ρωμαίους, ξύλινη αρχικά ενώ αργότερα από μπρούντζο ή ασήμι και τέλος από χαλκό, όπως είναι η σημερινή της μορφή. Αποτελείται από ένα σωλήνα μεσαίου μήκους και παράγει ποικιλία ήχων με διαπεραστική και λαμπερή τονική χροιά και ευρείες τεχνικές δυνατότητες. 

Η τρομπέτα αποτελεί σήμερα ένα δημοφιλές μουσικό όργανο ορχήστρας αλλά και συγκροτήματος. Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων, οι σπουδαστές γνωρίζουν την ιστορία της τρομπέτας, μαθαίνουν και εξασκούν την τεχνική της και στα τελικά επίπεδα μπορούν να συνθέσουν μελωδίες σε διάφορα είδη μουσικής.

Η απόκτηση Πτυχίου τρομπέτας γίνεται με την ολοκλήρωση του τρίτου χρόνου της Ανωτέρας τάξης, ενώ όσοι μαθητές επιθυμούν να συνεχίσουν την πορεία τους για την απόκτηση του Διπλώματος, παρακολουθούν τα υπόλοιπα μαθήματα της Ανωτέρας τάξης. 

Οι τίτλοι σπουδών που παρέχει το Ωδείο των εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη είναι αναγνωρισμένοι από το κράτος. 

Γραφτειτε στο newsletter μας!

Θα μαθαινετε πρωτοι τα νεα του Ωδειου μασ, συναυλιες, προσφορες και αλλα ενδιαφεροντα θεματα για τη μουσικη.

Επικοινωνήστε Μαζί μας

(C) ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΛΑΜΠΙΡΗ / Σύγχρονη Εκπαίδευση

Φροντίζουμε να παρέχουμε ολοκληρωμένη μάθηση στους μαθητές μας, δίνοντας βαρύτητα στον άνθρωπο και τη μέγιστη απόδοση που μπορεί να πετύχει. Με αγάπη για τους μαθητές όλων των ηλικιών. Ο κάθε μαθητής για εμάς, είναι ξεχωριστός, είμαστε δίπλα του για να τον στηρίξουμε στους στόχους του.

ΩΔΕΙΟ ΛΑΜΠΙΡΗ. ΙΛΙΣΣΟΥ 111, ΜΟΣΧΑΤΟ, ΑΘΗΝΑ, ΑΤΤΙΚΗ. τηλ: 210-9480598