Η ιστορία του Φαγκότο ξεκινά τον 16ο αιώνα. Πρόκειται για πνευστό μουσικό όργανο στην ίδια οικογένεια με το όμποε. Παρόλο που υπέστη ποικίλες αλλαγές στην εμφάνιση του, η σημερινή μορφή του που συναντάται από τον 17ο αιώνα διαθέτει διπλό σωλήνα. Μεγάλοι μουσικοί και συνθέτες αναγνώρισαν την αξία του μουσικού αυτού οργάνου μέσα στους επόμενους αιώνες. Ξεκινώντας αποκλειστικά ως σολιστικό όργανο, μετά από τροποποιήσεις, ενσωματώθηκε ως βασικό όργανο σε ορχήστρες, εξαιτίας της ποικιλομορφίας του ήχου που παράγει. Ο ήχος του είναι μοναδικός καθώς είναι μελωδικός στις χαμηλές και μεσαίες νότες και έντονος στις υψηλότερες.

Λειτουργούν τμήματα μάθησης Φαγκότο για όλες τις ηλικίες, σε ατομικά ή ολιγάριθμα ομαδικά μαθήματα. Με την περάτωση των σπουδών, οι μαθητές λαμβάνουν αναγνωρισμένη από το κράτος πιστοποίηση και τίτλους σπουδών.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τα μαθήματα φαγκότο ή ελάτε στις εγκαταστάσεις του Ωδείου Λαμπίρη.

 

Γραφτειτε στο newsletter μας!

Θα μαθαινετε πρωτοι τα νεα του Ωδειου μασ, συναυλιες, προσφορες και αλλα ενδιαφεροντα θεματα για τη μουσικη.

Επικοινωνήστε Μαζί μας

(C) ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΛΑΜΠΙΡΗ / Σύγχρονη Εκπαίδευση

Φροντίζουμε να παρέχουμε ολοκληρωμένη μάθηση στους μαθητές μας, δίνοντας βαρύτητα στον άνθρωπο και τη μέγιστη απόδοση που μπορεί να πετύχει. Με αγάπη για τους μαθητές όλων των ηλικιών. Ο κάθε μαθητής για εμάς, είναι ξεχωριστός, είμαστε δίπλα του για να τον στηρίξουμε στους στόχους του.

ΩΔΕΙΟ ΛΑΜΠΙΡΗ. ΙΛΙΣΣΟΥ 111, ΜΟΣΧΑΤΟ, ΑΘΗΝΑ, ΑΤΤΙΚΗ. τηλ: 210-9480598