Το Ωδείο Λαμπίρη προσφέρει σπουδές υψηλής ποιότητας στην Κλασική Κιθάρα, ένα από τα δημοφιλέστερα έγχορδα για τα πρώτα βήματα των μαθητών στην κλασική μουσική. Τα μαθήματα διεξάγονται ατομικά ή σε μικρές ομάδες ατόμων. 

Η κλασική κιθάρα κατέχει μία από τις πρώτες θέσεις προτίμησης των μαθητών. Απευθύνεται τόσο σε παιδιά ηλικίας από 6 ετών και πάνω αλλά και σε ενήλικες. Η μουσική παιδεία είναι ανοιχτή σε όλους γι’ αυτό στο ωδείο μας έχουμε δημιουργήσει ξεχωριστά τμήματα ανάλογα με τις ανάγκες των μαθητών και το μουσικό τους επίπεδο. 

Το πρόγραμμα των μαθημάτων κιθάρας πραγματοποιείται από έμπειρους καθηγητές και μουσικούς και διαμορφώνεται με ιδιαίτερη προσοχή. Οι σπουδαστές διδάσκονται πρώτα την θεωρία της μουσικής παρακολουθώντας θεωρητικά μαθήματα και έπειτα εξασκούνται πάνω στην τεχνική και την σωστή στάση του σώματος και χειρισμού των χεριών και των δακτύλων τους. Με τη μεθοδική μελέτη οι μαθητές καλλιεργούν παράλληλα την υπομονή αλλά και την δημιουργικότητά τους, μαθαίνοντας σύνθεση και εκτέλεση ποικίλων μελωδιών από τον πρώτο κιόλας κύκλο μαθημάτων. Υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής σε μαθητικές συναυλίες για όσους σπουδαστές το επιθυμούν, δυο φορές τον χρόνο. 

Όσοι μαθητές επιθυμούν να συνεχίσουν τις σπουδές Κλασικής Κιθάρας, παρακολουθούν το πρόγραμμα όπως ορίζεται από το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων και αποκτούν τίτλους σπουδών αναγνωρισμένους από το κράτος. 

 

Γραφτειτε στο newsletter μας!

Θα μαθαινετε πρωτοι τα νεα του Ωδειου μασ, συναυλιες, προσφορες και αλλα ενδιαφεροντα θεματα για τη μουσικη.

Επικοινωνήστε Μαζί μας

(C) ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΛΑΜΠΙΡΗ / Σύγχρονη Εκπαίδευση

Φροντίζουμε να παρέχουμε ολοκληρωμένη μάθηση στους μαθητές μας, δίνοντας βαρύτητα στον άνθρωπο και τη μέγιστη απόδοση που μπορεί να πετύχει. Με αγάπη για τους μαθητές όλων των ηλικιών. Ο κάθε μαθητής για εμάς, είναι ξεχωριστός, είμαστε δίπλα του για να τον στηρίξουμε στους στόχους του.

ΩΔΕΙΟ ΛΑΜΠΙΡΗ. ΙΛΙΣΣΟΥ 111, ΜΟΣΧΑΤΟ, ΑΘΗΝΑ, ΑΤΤΙΚΗ. τηλ: 210-9480598