Πραγματοποιήστε μαθήματα Τσέλο στο Ωδείο Λαμπίρη ξεκινώντας από τα μαθήματα αρχαρίων έως το πτυχίο σας με αναγνώριση από το κράτος. Λειτουργούν επίσης μικρά groups με οικονομικότερα δίδακτρα.

Το Βιολοντσέλο που ονομάζεται από πολλούς και Τσέλο, είναι ένα έγχορδο μουσικό όργανο που κυριαρχεί στη μουσική δωματίου και στις συμφωνικές ορχήστρες. Αποτελείται από τέσσερις χορδές όπως και τα υπόλοιπα έγχορδα της συμφωνικής ορχήστρας και παίζεται με δοξάρι.

Ο βιολοντσελίστας, είναι πάντα καθιστός, τοποθετεί το βιολοντσέλο ανάμεσα στα πόδια του και το στηρίζει στο έδαφος με τη βοήθεια μίας ρυθμιζόμενης μεταλλικής ράβδου στήριξης. Το βιολοντσέλο είναι ένα όργανο μεγάλης μουσικής έκτασης και παράγει πλούσιο και δυνατό ήχο.

Η διάρκεια φοίτησης μέχρι την απόκτηση των τίτλων σπουδών, εξαρτάται από τις ώρες που αφιερώνει κάθε μαθητής στα μαθήματα. 

Στο Ωδείο των εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη, οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να μάθουν βιολοντσέλο και να λάβουν μέρος σε συναυλίες που διοργανώνονται δυο φορές το χρόνο εφόσον το επιθυμούν.

 

Γραφτειτε στο newsletter μας!

Θα μαθαινετε πρωτοι τα νεα του Ωδειου μασ, συναυλιες, προσφορες και αλλα ενδιαφεροντα θεματα για τη μουσικη.

Επικοινωνήστε Μαζί μας

(C) ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΛΑΜΠΙΡΗ / Σύγχρονη Εκπαίδευση

Φροντίζουμε να παρέχουμε ολοκληρωμένη μάθηση στους μαθητές μας, δίνοντας βαρύτητα στον άνθρωπο και τη μέγιστη απόδοση που μπορεί να πετύχει. Με αγάπη για τους μαθητές όλων των ηλικιών. Ο κάθε μαθητής για εμάς, είναι ξεχωριστός, είμαστε δίπλα του για να τον στηρίξουμε στους στόχους του.

ΩΔΕΙΟ ΛΑΜΠΙΡΗ. ΙΛΙΣΣΟΥ 111, ΜΟΣΧΑΤΟ, ΑΘΗΝΑ, ΑΤΤΙΚΗ. τηλ: 210-9480598