Τα παιδιά του Ωδείου μας έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στο ομαδικό τραγούδι, λαμβάνοντας μέρος στην παιδική χορωδία. 

Το Ωδείο Λαμπίρη έχει επιμεληθεί τη δημιουργία και εμψύχωση μιας πολυφωνικής χορωδίας, η οποία αποτελείται από κορίτσια και αγόρια που σπουδάζουν στα Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη. Παράλληλα υπάρχει η δυνατότητα για όλα τα παιδιά του Ωδείου μας να συμμετέχουν στη χορωδία μας. Στόχος του σχήματος είναι η καλλιέργεια της μουσικής αγωγής μέσα από το χορωδιακό τραγούδι, καθώς και η γνωριμία με τα μουσικά είδη, τα ρεύματα και τους συνθέτες της δυτικής και ανατολίτικης μουσικής. Η χορωδίας μας έχει ως ένα ευρύ ρεπερτόριο που περιλαμβάνει κλασικά και σύγχρονα κομμάτια, με ξεχωριστή μνεία στην ελληνική μουσική παράδοση.

Φιλοδοξία μας είναι η συμμετοχή των παιδιών μας σε ελληνικά και διεθνή φεστιβάλ, η δισκογραφική παραγωγή και η δημιουργία ενός φωνητικού συνόλου υψηλών προδιαγραφών.

Στους μαθητές των μικρών τάξεων του Δημοτικού και της προσχολικής ηλικίας δίνουμε την ευκαιρία να συμμετέχουν στο ομαδικό τραγούδι μέσω μουσικών παιχνιδιών, καθώς και σε ομαδικές εκτελέσεις κρουστών μουσικών οργάνων (τύμπανα, τρίγωνα, μεταλόφωνα, μαράκες, ντέφια, ξυλάκια κ.α.).

Η επιλογή των μαθητών για την παιδική χορωδία πραγματοποιείται έπειτα από ακρόαση, ενώ η συμμετοχή των παιδιών είναι δωρεάν.

 

Γραφτειτε στο newsletter μας!

Θα μαθαινετε πρωτοι τα νεα του Ωδειου μασ, συναυλιες, προσφορες και αλλα ενδιαφεροντα θεματα για τη μουσικη.

Επικοινωνήστε Μαζί μας

(C) ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΛΑΜΠΙΡΗ / Σύγχρονη Εκπαίδευση

Φροντίζουμε να παρέχουμε ολοκληρωμένη μάθηση στους μαθητές μας, δίνοντας βαρύτητα στον άνθρωπο και τη μέγιστη απόδοση που μπορεί να πετύχει. Με αγάπη για τους μαθητές όλων των ηλικιών. Ο κάθε μαθητής για εμάς, είναι ξεχωριστός, είμαστε δίπλα του για να τον στηρίξουμε στους στόχους του.

ΩΔΕΙΟ ΛΑΜΠΙΡΗ. ΙΛΙΣΣΟΥ 111, ΜΟΣΧΑΤΟ, ΑΘΗΝΑ, ΑΤΤΙΚΗ. τηλ: 210-9480598