Το σύγχρονο εργαστήρι μουσικής δωματίου του Ωδείου Λαμπίρη παρέχει στους σπουδαστές την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ποικίλες μουσικές δραστηριότητες.

Η Μουσική Δωματίου είναι η μουσική που είναι γραμμένη για μικρά μουσικά σύνολα. Συγκεκριμένα, η μουσική παίζεται σε μικρό χώρο και αποτελείται από 2-4 μουσικά όργανα. Η τελική επιλογή των οργάνων μπορεί να προκύψει από οποιονδήποτε συνδυασμό. Ωστόσο ο πιο συνηθισμένος συνδυασμός είναι ένα πιάνο, ένα βιολί, ένα τσέλο, ή τρία βιολιά και ένα πιάνο. Τα όργανα που θα επιλέξει ο μουσικός μπορούν επίσης να ανήκουν στην ίδια οικογένεια, δηλαδή να είναι, για παράδειγμα, τέσσερα βιολιά (κουαρτέτο εγχόρδων). 

Το μάθημα της Μουσικής Δωματίου συμβάλλει ουσιαστικά στην καλλιέργεια της ομαδικής συνεργασίας, προάγοντας την συλλογική δράση μέσα από τη μουσική. Οι μουσικοί συνεργάζονται μεταξύ τους για να αποδώσουν από κοινού ένα άρτιο μουσικό αποτέλεσμα με μικρά συγκροτήματα οργάνων.

Παρακολουθήστε μαθήματα στο εργαστήρι Μουσικής Δωματίου και λάβετε μέρος στις συναυλίες που διοργανώνει το Ωδείο Λαμπίρη, δυο φορές το χρόνο.

Γραφτειτε στο newsletter μας!

Θα μαθαινετε πρωτοι τα νεα του Ωδειου μασ, συναυλιες, προσφορες και αλλα ενδιαφεροντα θεματα για τη μουσικη.

Επικοινωνήστε Μαζί μας

(C) ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΛΑΜΠΙΡΗ / Σύγχρονη Εκπαίδευση

Φροντίζουμε να παρέχουμε ολοκληρωμένη μάθηση στους μαθητές μας, δίνοντας βαρύτητα στον άνθρωπο και τη μέγιστη απόδοση που μπορεί να πετύχει. Με αγάπη για τους μαθητές όλων των ηλικιών. Ο κάθε μαθητής για εμάς, είναι ξεχωριστός, είμαστε δίπλα του για να τον στηρίξουμε στους στόχους του.

ΩΔΕΙΟ ΛΑΜΠΙΡΗ. ΙΛΙΣΣΟΥ 111, ΜΟΣΧΑΤΟ, ΑΘΗΝΑ, ΑΤΤΙΚΗ. τηλ: 210-9480598