Στο Ωδείο Λαμπίρη δημιουργούνται ανεξάρτητα τμήματα για παιδιά ηλικίας 6 ετών και άνω  στην κλασική, τη σύγχρονη ή παραδοσιακή μουσική.

Αναγνωρίζοντας τη σημασία και τη σπουδαιότητα της μουσικής αγωγής από μικρή ηλικία, το Ωδείο Λαμπίρη έχει δημιουργήσει ειδικά παιδικά τμήματα μέσω των οποίων επιτυγχάνεται η καλλιέργεια της αισθητικής αντίληψης του παιδιού σε συνδυασμό με την ομαλότερη ψυχοκινητική, γνωστική και συναισθηματική ανάπτυξή τους. Σκοπός των μαθημάτων είναι η ωρίμανση της μουσικής αντίληψης των παιδιών, ώστε να είναι σε θέση από μικρή ηλικία να αναπτύξουν ομαλά πολλές δεξιότητές τους. Η μουσική αγωγή συμβάλλει σημαντικά στην ανάπτυξη της φαντασίας  και της δημιουργικότητας των παιδιών, καλλιεργώντας την ψυχοσυναισθηματική πλευρά του χαρακτήρα τους.

Με την καθοδήγηση έμπειρων εκπαιδευτικών και μουσικών, που εφαρμόζουν σύγχρονες εκπαιδευτικές μεθόδους, χρησιμοποιώντας τα σύγχρονα μέσα διδασκαλίας του Ωδείου Λαμπίρη, οι μικροί μαθητές γνωρίζουν τον μαγευτικό κόσμο της μουσικής. Έτσι, αποκτούν γερές μουσικές βάσεις που τους βοηθούν να αναπτύξουν τα ταλέντα τους και να εξελίξουν μελλοντικά τις μουσικές τους γνώσεις. Τα τμήματα είναι αυστηρώς ολιγομελή, ώστε να διασφαλίζεται η ομαλή διεξαγωγή του μαθήματος. με αυτόν τον τρόπο, ο καθηγητής, με γνώμονα τις ανάγκες κάθε παιδιού, δίνει την απαραίτητη προσοχή σε κάθε μαθητή ξεχωριστά. 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να γνωρίσετε αναλυτικά το μουσικό πρόγραμμα του παιδικού τμήματος. 

Γραφτειτε στο newsletter μας!

Θα μαθαινετε πρωτοι τα νεα του Ωδειου μασ, συναυλιες, προσφορες και αλλα ενδιαφεροντα θεματα για τη μουσικη.

Επικοινωνήστε Μαζί μας

(C) ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΛΑΜΠΙΡΗ / Σύγχρονη Εκπαίδευση

Φροντίζουμε να παρέχουμε ολοκληρωμένη μάθηση στους μαθητές μας, δίνοντας βαρύτητα στον άνθρωπο και τη μέγιστη απόδοση που μπορεί να πετύχει. Με αγάπη για τους μαθητές όλων των ηλικιών. Ο κάθε μαθητής για εμάς, είναι ξεχωριστός, είμαστε δίπλα του για να τον στηρίξουμε στους στόχους του.

ΩΔΕΙΟ ΛΑΜΠΙΡΗ. ΙΛΙΣΣΟΥ 111, ΜΟΣΧΑΤΟ, ΑΘΗΝΑ, ΑΤΤΙΚΗ. τηλ: 210-9480598