Μάθετε Ακουστική Κιθάρα σε σύγχρονα τραγούδια με τα μαθήματα του Ωδείου Λαμπίρη. Εντός ενός έτους θα είστε σε θέση να παίξετε απλές μελωδίες των τραγουδιών που σας αρέσουν.

Ακουστική κιθάρα λέγεται η κιθάρα η οποία για την παραγωγή ήχου χρησιμοποιεί αποκλειστικά  ακουστικές μεθόδους, σε αντίθεση με την ηλεκτρική, της οποίας ο ήχος παράγεται μέσω ηλεκτρονικής ενίσχυσης. 

Στο μάθημα της ακουστικής κιθάρας, οι σπουδαστές διδάσκονται θεωρία και τεχνική, δίπλα σε καταξιωμένους καθηγητές μουσικής. Κάθε μαθητής προσεγγίζεται ανάλογα με τις ανάγκες και τις ικανότητές του, προσπαθώντας μέσα από συστηματική μελέτη να πετύχουμε ένα άριστο αποτέλεσμα. Ήδη από τον πρώτο χρόνο μαθημάτων, μπορείτε να αποδώσετε με την κιθάρα σας βασικές μελωδίες και να συμμετέχετε στις συναυλίες που διοργανώνει το Ωδείο μας δύο φορές το χρόνο. 

Τα τμήματα της ακουστικής κιθάρας είναι είτε ιδιαίτερα, με την παρουσία μόνο του καθηγητή με τον μαθητή, είτε ομαδικά. Όσοι επιθυμούν να προετοιμαστούν για την εισαγωγή τους σε κάποιο μουσικό πανεπιστήμιο, υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης ξεχωριστών τμημάτων.

 

 

 

Γραφτειτε στο newsletter μας!

Θα μαθαινετε πρωτοι τα νεα του Ωδειου μασ, συναυλιες, προσφορες και αλλα ενδιαφεροντα θεματα για τη μουσικη.

Επικοινωνήστε Μαζί μας

(C) ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΛΑΜΠΙΡΗ / Σύγχρονη Εκπαίδευση

Φροντίζουμε να παρέχουμε ολοκληρωμένη μάθηση στους μαθητές μας, δίνοντας βαρύτητα στον άνθρωπο και τη μέγιστη απόδοση που μπορεί να πετύχει. Με αγάπη για τους μαθητές όλων των ηλικιών. Ο κάθε μαθητής για εμάς, είναι ξεχωριστός, είμαστε δίπλα του για να τον στηρίξουμε στους στόχους του.

ΩΔΕΙΟ ΛΑΜΠΙΡΗ. ΙΛΙΣΣΟΥ 111, ΜΟΣΧΑΤΟ, ΑΘΗΝΑ, ΑΤΤΙΚΗ. τηλ: 210-9480598