Μάθετε να παίζετε Ηλεκτρική Κιθάρα στα σύγχρονα τραγούδια της αρεσκείας σας στα μαθήματα του Ωδείου των Εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη.

Η ηλεκτρική κιθάρα είναι αρκετά δημοφιλής κυρίως στην ροκ μουσική. Ωστόσο, την συναντάμε συχνά και σε άλλα είδη μουσικής, όπως τζαζ, μέταλ ή τζανγκ ποπ, είτε με έξι χορδές είτε με περισσότερες. 

Τα μαθήματα της ηλεκτρικής κιθάρας, πραγματοποιούνται σε μικρές ομάδες είτε ιδιαίτερα και μπορούν να παρακολουθήσουν όλοι ανεξάρτητα από την ηλικία τους. Τα τμήματα διαμορφώνονται ανάλογα με την ηλικία και το μουσικό επίπεδο των μαθητών. Οι σπουδαστές διδάσκονται αρχικά μουσική θεωρία και εξασκούνται πάνω στις βασικές τεχνικές ή στις πιο σύνθετες στις επόμενες τάξεις μαθαίνοντας σύνθεση και αυτοσχεδιασμό. 

Οι καθηγητές έχουν μεγάλη διδακτική εμπειρία και μαθαίνουν στα παιδιά όχι μόνο θεωρία αλλά και υπομονή, μεθοδική μελέτη, υποστηρίζοντας βήμα-βήμα τις ανάγκες του κάθε μαθητή ξεχωριστά. Αυτή η προσέγγιση διασφαλίζει την άριστη ποιότητα μουσικών σπουδών που παρέχει το ιδιωτικό Ωδείο Λαμπίρη στους μαθητές της, οι οποίοι μόλις ολοκληρώσουν τον κύκλο σπουδών λαμβάνουν πτυχίο ή δίπλωμα αναγνωρισμένο από το κράτος μετά από εξετάσεις. 

 

Γραφτειτε στο newsletter μας!

Θα μαθαινετε πρωτοι τα νεα του Ωδειου μασ, συναυλιες, προσφορες και αλλα ενδιαφεροντα θεματα για τη μουσικη.

Επικοινωνήστε Μαζί μας

(C) ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΛΑΜΠΙΡΗ / Σύγχρονη Εκπαίδευση

Φροντίζουμε να παρέχουμε ολοκληρωμένη μάθηση στους μαθητές μας, δίνοντας βαρύτητα στον άνθρωπο και τη μέγιστη απόδοση που μπορεί να πετύχει. Με αγάπη για τους μαθητές όλων των ηλικιών. Ο κάθε μαθητής για εμάς, είναι ξεχωριστός, είμαστε δίπλα του για να τον στηρίξουμε στους στόχους του.

ΩΔΕΙΟ ΛΑΜΠΙΡΗ. ΙΛΙΣΣΟΥ 111, ΜΟΣΧΑΤΟ, ΑΘΗΝΑ, ΑΤΤΙΚΗ. τηλ: 210-9480598