Αγαπάτε την τζαζ μουσική και θέλετε να μάθετε να παίζετε πιάνο στις σύγχρονες μελωδίες των τραγουδιών της αρεσκείας σας; Τώρα μπορείτε να ακολουθήσετε μουσικές σπουδές στο Ωδείο μας και να αποκτήσετε πτυχίο στο μοντέρνο πιάνο, αναγνωρισμένο από το κράτος.  

Στο σύγχρονο Ωδείο Λαμπίρη, προσεγγίζουμε κάθε μαθητή ξεχωριστά, εξασφαλίζοντας ότι με την περάτωση του κύκλου σπουδών τους οι μαθητές είναι τεχνικά άρτιοι στην μουσική, αυτοσχεδιάζουν και δημιουργούν τζαζ μελωδίες με τη χρήση του σύγχρονου πιάνου. 

Τα μαθήματα Μοντέρνου πιάνου είναι ιδιαίτερα και το πρόγραμμα διαμορφώνεται ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε σπουδαστή. Με την σωστή καθοδήγηση από τον καθηγητή πιάνου, μαθαίνετε να εκτελείτε μελωδίες στο jazz πιάνο από τον πρώτο κιόλας χρόνο μαθημάτων. Στις επόμενες τάξεις, εξασκείτε την τεχνική σας περισσότερο και μπορείτε μετά από πρακτικές εξετάσεις να αποκτήσετε πτυχίο ή δίπλωμα στο Πιάνο. Όλοι οι τίτλοι σπουδών που παρέχει το μουσικό Ίδρυμα Λαμπίρη, είναι αναγνωρισμένοι από το ελληνικό κράτος. 

 

Γραφτειτε στο newsletter μας!

Θα μαθαινετε πρωτοι τα νεα του Ωδειου μασ, συναυλιες, προσφορες και αλλα ενδιαφεροντα θεματα για τη μουσικη.

Επικοινωνήστε Μαζί μας

(C) ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΛΑΜΠΙΡΗ / Σύγχρονη Εκπαίδευση

Φροντίζουμε να παρέχουμε ολοκληρωμένη μάθηση στους μαθητές μας, δίνοντας βαρύτητα στον άνθρωπο και τη μέγιστη απόδοση που μπορεί να πετύχει. Με αγάπη για τους μαθητές όλων των ηλικιών. Ο κάθε μαθητής για εμάς, είναι ξεχωριστός, είμαστε δίπλα του για να τον στηρίξουμε στους στόχους του.

ΩΔΕΙΟ ΛΑΜΠΙΡΗ. ΙΛΙΣΣΟΥ 111, ΜΟΣΧΑΤΟ, ΑΘΗΝΑ, ΑΤΤΙΚΗ. τηλ: 210-9480598