Στο Ωδείο των Εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη μαθαίνετε παραδοσιακά όργανα, Ποντιακή ή Κρητική Λύρα από άριστους καθηγητές με μεγάλη διδακτική εμπειρία.

Η λύρα είναι ένα έγχορδο μουσικό όργανο, γνωστό από την Κλασική Αρχαιότητα. Στην Ελλάδα συναντάμε δύο είδη λύρας: την κρητική λύρα και την ποντιακή. Όποιο μουσικό είδος κι αν σας αρέσει, ποντιακή ή κρητική μουσική, θα γνωρίσετε τον θαυμαστό κόσμο της λαϊκής μουσικής και θα ολοκληρώσετε τις σπουδές σας με την απόκτηση αναγνωρισμένου διπλώματος. 

Η εκμάθηση της λύρας γίνεται από όλους! Όλοι, ανεξάρτητα από την ηλικία τους μπορούν να μάθουν να παίζουν λύρα, είτε επειδή απλά αγαπούν την παραδοσιακή μουσική, είτε ενδιαφέρονται να ασχοληθούν επαγγελματικά, πλαισιώνοντας ορχήστρες ως μουσικοί είτε διδάσκοντας σε ωδεία ή μουσικά σχολεία. 

Η διάρκεια της φοίτησης εξαρτάται από την μορφή των μαθημάτων, εάν δηλαδή τα μαθήματα είναι ατομικά ή ομαδικά, καθώς και την συχνότητα διεξαγωγής τους. Το πρόγραμμα σπουδών παρουσιάζει μεγάλη ευελιξία στην εφαρμογή του ώστε να μπορούν όλοι οι σπουδαστές χωρίς δυσκολία, να συμμετέχουν σύμφωνα με τις ανάγκες της καθημερινότητάς τους.

Σας προσκαλούμε στο Ωδείο μας για να γνωρίσετε από κοντά τον καθηγητή παραδοσιακής μουσικής ο οποίος θα σας βοηθήσει να διαμορφώσετε τα μαθήματά σας σύμφωνα με το προσωπικό σας στυλ. 

 

Γραφτειτε στο newsletter μας!

Θα μαθαινετε πρωτοι τα νεα του Ωδειου μασ, συναυλιες, προσφορες και αλλα ενδιαφεροντα θεματα για τη μουσικη.

Επικοινωνήστε Μαζί μας

(C) ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΛΑΜΠΙΡΗ / Σύγχρονη Εκπαίδευση

Φροντίζουμε να παρέχουμε ολοκληρωμένη μάθηση στους μαθητές μας, δίνοντας βαρύτητα στον άνθρωπο και τη μέγιστη απόδοση που μπορεί να πετύχει. Με αγάπη για τους μαθητές όλων των ηλικιών. Ο κάθε μαθητής για εμάς, είναι ξεχωριστός, είμαστε δίπλα του για να τον στηρίξουμε στους στόχους του.

ΩΔΕΙΟ ΛΑΜΠΙΡΗ. ΙΛΙΣΣΟΥ 111, ΜΟΣΧΑΤΟ, ΑΘΗΝΑ, ΑΤΤΙΚΗ. τηλ: 210-9480598