Μαθήματα μπουζουκιού σε παραδοσιακές και λαϊκές μελωδίες για να απολαμβάνετε τη μουσική σας στο στυλ της αρεσκείας σας. Αποκτήστε έγκυρους τίτλους σπουδών όπως επίσης την ευκαιρία να συμμετέχετε στις συναυλίες του Ωδείου μας.

Το Μπουζούκι είναι έγχορδο λαϊκό μουσικό όργανο πολύ γνωστό στην Ελλάδα, ψηλά στις προτιμήσεις των μαθητών. 

Η εκμάθηση μπουζουκιού, περιλαμβάνει πρώτα απ’ όλα την σωστή χρήση της πένας, τεχνικές, μουσική θεωρία & ρυθμό σε ένα μεγάλο μουσικό ρεπερτόριο, το οποίο διαμορφώνεται σύμφωνα με τις προτιμήσεις και το προσωπικό στυλ κάθε μαθητή. Τα μαθήματα γίνονται ατομικά ή σε μικρή ομάδα, με βάση τις προτιμήσεις του κάθε σπουδαστή. Με την περάτωση των σπουδών στο μπουζούκι, έχετε την δυνατότητα να αποκτήσετε πτυχίο, αναγνωρισμένο από το ελληνικό κράτος, έπειτα από πρακτικές εξετάσεις. 

Ο σύγχρονος τρόπος διδασκαλίας σε συνδυασμό με τις ευρύχωρες εγκαταστάσεις, είναι για εμάς, το κλειδί της επιτυχίας. Οι μαθητές του Ωδείου Λαμπίρη αποκτούν ολοκληρωμένες μουσικές σπουδές με τη δυνατότητα και την προοπτική της επαγγελματικής εξέλιξης.

 

 

 

 

Γραφτειτε στο newsletter μας!

Θα μαθαινετε πρωτοι τα νεα του Ωδειου μασ, συναυλιες, προσφορες και αλλα ενδιαφεροντα θεματα για τη μουσικη.

Επικοινωνήστε Μαζί μας

(C) ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΛΑΜΠΙΡΗ / Σύγχρονη Εκπαίδευση

Φροντίζουμε να παρέχουμε ολοκληρωμένη μάθηση στους μαθητές μας, δίνοντας βαρύτητα στον άνθρωπο και τη μέγιστη απόδοση που μπορεί να πετύχει. Με αγάπη για τους μαθητές όλων των ηλικιών. Ο κάθε μαθητής για εμάς, είναι ξεχωριστός, είμαστε δίπλα του για να τον στηρίξουμε στους στόχους του.

ΩΔΕΙΟ ΛΑΜΠΙΡΗ. ΙΛΙΣΣΟΥ 111, ΜΟΣΧΑΤΟ, ΑΘΗΝΑ, ΑΤΤΙΚΗ. τηλ: 210-9480598