Το τουμπελέκι είναι ένα ελληνικό κρουστό όργανο χωρίς λαβή, γνωστό από την αρχαιότητα. Στην πραγματικότητα αποτελεί μικρογραφία ενός τυμπάνου. Το συναντάμε συχνά στην ελληνική παραδοσιακή, λαϊκή αλλά και ρεμπέτικη μουσική. Έχει αποκτήσει διάφορες ονομασίες, με πιο γνωστή ως "τουμπερλέκι" ή "τουμπελέκι". 

Ο εξειδικευμένος καθηγητής για τα μαθήματα στο τουμπερλέκι θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε όλες τις μουσικές γνώσεις που απαιτούνται για τον χειρισμό του συγκεκριμένου οργάνου. Οι μαθητές διδάσκονται τη σωστή χρήση και κίνηση των δαχτύλων τους, ρυθμό και μπορούν να εκτελέσουν απλές μελωδίες από τον πρώτο κιόλας χρόνο μαθημάτων. 

Επικοινωνήστε με το Ωδείο μας για να μάθετε περισσότερα για το τουμπερλέκι και να οργανώσουμε από κοινού τα μαθήματά σας.

 

Γραφτειτε στο newsletter μας!

Θα μαθαινετε πρωτοι τα νεα του Ωδειου μασ, συναυλιες, προσφορες και αλλα ενδιαφεροντα θεματα για τη μουσικη.

Επικοινωνήστε Μαζί μας

(C) ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΛΑΜΠΙΡΗ / Σύγχρονη Εκπαίδευση

Φροντίζουμε να παρέχουμε ολοκληρωμένη μάθηση στους μαθητές μας, δίνοντας βαρύτητα στον άνθρωπο και τη μέγιστη απόδοση που μπορεί να πετύχει. Με αγάπη για τους μαθητές όλων των ηλικιών. Ο κάθε μαθητής για εμάς, είναι ξεχωριστός, είμαστε δίπλα του για να τον στηρίξουμε στους στόχους του.

ΩΔΕΙΟ ΛΑΜΠΙΡΗ. ΙΛΙΣΣΟΥ 111, ΜΟΣΧΑΤΟ, ΑΘΗΝΑ, ΑΤΤΙΚΗ. τηλ: 210-9480598