Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Ωδείο Λαμπίρη

Την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η καθιερωμένη πλέον Χριστουγεννιάτικη συναυλία του Ωδείου Λαμπίρη και της Χορωδίας των Εκπαιδευτηρίων μας!

Πλήθος κόσμου βρέθηκε κοντά μας, απήλαυσε, επιβράβευσε και καταχειροκρότησε τους μικρούς μας βιρτουόζους, οι οποίοι μόλις πριν λίγες εβδομάδες άρχισαν να μαθαίνουν κάποιο μουσικό όργανο, αλλά και τους πιο προχωρημένους σπουδαστές μας. 

Ο χώρος του Ωδείου γέμισε από ζεστά χαμόγελα και αγκαλιές, ενώ γνωστές χριστουγεννιάτικες μελωδίες ηχούν ακόμα στα αφτιά μας που θα φωτίζουν όλες τις επόμενες ημέρες μέχρι τα Χριστούγεννα!

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με τραγούδια και κάλαντα από όλες τις γωνιές του κόσμου!

Επόμενο ραντεβού στο Μέγαρο Μουσικής στις 21/12/2015, όπου η Χορωδία των Εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη θα έχει τη μεγάλη χαρά και τιμή να συνεργαστεί με ταλαντούχους και καταξιωμένους διεθνείς σολίστες του μουσικού χώρου!

Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για την παρουσία και τη στήριξή σας!

Γραφτειτε στο newsletter μας!

Θα μαθαινετε πρωτοι τα νεα του Ωδειου μασ, συναυλιες, προσφορες και αλλα ενδιαφεροντα θεματα για τη μουσικη.

Επικοινωνήστε Μαζί μας

(C) ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΛΑΜΠΙΡΗ / Σύγχρονη Εκπαίδευση

Φροντίζουμε να παρέχουμε ολοκληρωμένη μάθηση στους μαθητές μας, δίνοντας βαρύτητα στον άνθρωπο και τη μέγιστη απόδοση που μπορεί να πετύχει. Με αγάπη για τους μαθητές όλων των ηλικιών. Ο κάθε μαθητής για εμάς, είναι ξεχωριστός, είμαστε δίπλα του για να τον στηρίξουμε στους στόχους του.

ΩΔΕΙΟ ΛΑΜΠΙΡΗ. ΙΛΙΣΣΟΥ 111, ΜΟΣΧΑΤΟ, ΑΘΗΝΑ, ΑΤΤΙΚΗ. τηλ: 210-9480598